Logo

Sol·licitud de registre d'usuari

Alumne ja registrat


  Si ja tens un usuari de la UAB, no cal que facis el registre. Pots accedir al servei directament un cop t'hagis validat amb el teu NIU i contrasenya

Alumne nou


Sol·licitud de registre

Validar dades personals

Introducció de la paraula de pas

Resum de la sol·licitud


Dades identificatives

  Introdueix la teva nacionalitat, el teu número de document d’identificació personal i el tipus de document a la llista desplegable.
Si tens la nacionalitat espanyola, només pots fer servir el teu número de NIF/DNI com a document d'identificació personal.
Si tens una altra nacionalitat, selecciona qualsevol dels documents d'identificació personal del desplegable. Si no saps de quin tipus de document disposes, a l’opció del tipus de document has de seleccionar: “Persones/tercers que no es coneix la dada”.
Les persones amb doble nacionalitat que teniu la nacionalitat espanyola però no disposeu del NIF/DNI, heu d'introduir les dades identificatives de l'altra nacionalitat i en el moment de la matrícula haureu d’acreditar la nacionalitat espanyola.

Dades personals

  Totes les dades personals sol·licitades són obligatòries, excepte el segon cognom

   

Dades de contacte del sol·licitant

  Introdueix les dades de contacte sol·licitades. És important la veracitat d'aquestes dades ja que la universitat les utilitzarà per enviar-hi qualsevol notificació